Gambia nieuws december 2021

 

 

 

 

Gambia nieuws dec-jan  2021-2022

 

Lieve Gambia vrienden,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben.

 

Sorry daarvoor. Mijn ziekte wordt steeds progressiever. Zoveel pijn en vermoeidheid dat het bijna niet meer lukt om te typen.

Maar ik weet ook niet zoveel nieuws meer te melden en dat komt omdat je er niet meer woont. Wat mis ik the Gambia . Alleen de warmte al waardoor je nauwelijks pijn hebt is een cadeautje als je s morgens opstaat.

 

Ik heb nog wel telefonisch contact gehad met Susan die dicht bij de school een woning heeft en daar een paar keer per jaar verblijft en ook contact met de secondaire school heeft. Zij vertelde mij dat ze op de school was en dat er die dag gekookt werd en dat er eten naar onze school  gebracht werd. Prima maar waarom de keuken dan op nieuw opgebouwd (die door de wind verwoest was )en de pannen en potten etc. die door ons aangeschaft waren. Worden die nu daar gebruikt ???? allemaal vragen waar je geen antwoord op krijgt.

 

Zo weet ik nu nog niet hoeveel kinderen op de school zitten. Dit zou Badjie de vorige hoofdleraar voor ons uitzoeken. Shakiru heeft daar vaak over gebeld maar geen contact ..of geen internet of geen stroom....dus de accu leeg. 

 

Shakiru heeft wel kontact met Omar de dorpschef, die de bankzaken regelt en dan maandelijks een kopie van het kasboek en een bankafschrift doorstuurt.

Tot en met december 2021 is nu alles gecontroleerd en akkoord bevonden.

 

 

Voor 2022 wensen wij jullie allemaal een gelukkig , liefdevol en gezond nieuw jaar.

Namens de kids van de sotokoi school

Mama gambia Wilma Huisman

En

P.A. Shakiru Ajibonie

 

 

 

Met dank aan Tonny Nagtegaal die dit op de website gaat zetten.

 

 

 

          

 

<--Terug naar nieuws-->